Toneelvrienden

Disclaimer

Disclaimer De Toneelvriendenaarsele.be

Layout

De layout van de website werd exclusief voor De Toneelvrienden Aarsele ontworpen door Andries Verlinden (Billie) en Danny Verlinden. Deze layout is auteursrechtelijk beschermd volgens de Conventie van Bern 1886 en de Auteurswet 1994 (België). Overname van gedeelten van deze website is alleen toegestaan met de uitdrukkelijke toestemming van De Toneelvrienden Aarsele én onder vermelding van bron.

Het logo op de website werd ontworpen door Chris De Ketelaere en valt ook onder het auteursrecht.

 

Foto's

Omdat De Toneelvrienden willen tonen dat het een leuke bende is en welke toneelstukken er allemaal gespeeld worden, verschijnen regelmatig foto's op deze website. De mogelijkheid bestaat dat u op foto's te zien bent. Indien u het daarmee niet eens bent, mag u dat ons laten weten. Wij zullen die foto's dan meteen van de website halen.

De foto's op deze website mogen niet gekopieerd worden voor eigen of commercieel gebruik zonder toestemming van De Toneelvrienden.

 

Persoonlijke gegevens

Op het publieke gedeelte van deze website zullen in principe nooit persoonlijke gegevens van de leden van De Toneelvrienden verschijnen, met uitzondering van de namen van het bestuur en de contactgegevens van de contactpersoon van De Toneelvrienden.

Een deel van de website is beschermd met een wachtwoord en is bestemd voor de leden van De Toneelvrienden of zij die de logins hiertoe hebben gekregen van het bestuur. Op dit deel van de website kunnen wel persoonlijke gegevens en foto's of filmpjes van de leden verschijnen. Indien je het hier niet mee eens bent, kunnen deze op eenvoudig verzoek terug verwijderd worden.

De logins voor het beschermde deel van de website zullen meerdere keren per jaar worden vernieuwd. De leden van de vereniging krijgen dan een e-mail met daarin de nieuwe logins.

Alle e-mailadressen op deze website zijn onzichtbaar gemaakt voor spamrobots dankzij het programma Webpalet.

 

Problemen

De website is te bezoeken via alle moderne browers en IE9.

De Toneelvrienden Aarsele en/of de webmaster kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor een fout of probleem die u computer oploopt bij het bezoeken van deze website.